dijous, 29 de març del 2012

RESUM DE LES NORMES BÀSIQUES DE CONVIVÈNCIA I ÚS DE LES ZONES COMUNITÀRIES

Us fem arribar un resum de les normes que han anat sortint a les reunions de veïns des de l’abril del 2002.
Per respecte a tots els veïns s’han de guardar un mínim de normes de convivència i d’ús de les zones comunitàries i dels exteriors de les cases.

NORMES RESPECTE A LES ZONES COMUNITÀRIES

1. No es pot menjat al jardí comunitari.
2. Els animals domèstics no poden sortir al jardí comunitari i s’ha d’evitar que facin les seves necessitats a les zones comunitàries o a les particulars d’altres veïns.
3. No tirar les burilles de les cigarretes a les zones comunitàries.
4. Prohibit jugar a la zona comunitària amb pilotes de cuir o fortes perquè fan malbé els fanals o mal als nens més petits.
5. El jardiner requisarà les joguines oblidades al jardí comunitari i les endreçarà un temps a la caseta fins que algú la reclami. Si no es reclamen les llençarà.
6. Els veïns han de vigilar els nens quan aquests són a la zona comunitària. Evitar la manca de control dels adults sobre els nens que viuen a la finca o dels companys i amics que els visiten.
7. Està prohibit agafar aigua de la piscina per jugar o fer activitat a la sorrera. Per això hi ha una pica que hem de vigilar de no deixar-nos l’aixeta oberta després del seu ús.
8. Evitar que la sorra del sorral entri la piscina ja que fa malbé la bomba d’aigua.
9. Prohibit fer pipí al darrera la caseta de la piscina.
10. Els accessos als garatges són d’ús exclusiu als propietaris de la finca. No s’hi poden deixar cotxes o motocicletes de gent que no hi viu.
11. Si utilitzem el garatge comunitari per moments de lleure hem de ser responsables de les instal•lacions i el material així com de la despesa de l’enllumenat o manteniment de la porta si aquesta queda oberta des de l’automàtic.
12. Qualsevol incident que afecti la manteniment o reparació d’algun element s’ha de fer saber al President de la Mancomunitat o al President respectiu.
13. Als animals domèstics se’ls ha de fer respectar el silenci dels veïns durant el dia i la nit.
14. No portar els animals domèstics a les rodalies de la Mancomunitat a fer les seves necessitats i si cal, recollir-les.

NORMES RESPECTE ALS JARDINS PRIVATS
1. Han d’estar nets i en bon estat de conservació.
2. No poden penjar fils pels exteriors de les cases.
3. No es poden llençar les burilles de cigarretes al terra.
4. No es poden col•locar elements fixes sense prèvia autorització de la Junta de Propietaris.
5. Si una pilota entra en un jardí privat, demanar al propietari si es pot entrar a buscar-la. En cas que no hi siguin, no es pot entrar al jardins particulars, esperar que el propietari hi sigui. Recordeu que en alguns jardins hi ha gos. Per jugar al jardí comunitari no es poden fer servir pilotes fortes.

...i recordeu que:

ESTALVIAR AIGUA,
EL MANTENIMENT DE LES ZONES COMUNITÀRIES,
I LA BONA CONVIVÈNCIA
ES COSA DE TOTS ELS VEÏNS


Gràcies.