dissabte, 31 de març del 2012

Nota de l’ Isidre el jardiner


- L’ Isidre va parlar amb el tècnic de la piscina sobre el seu manteniment i funcionament. Es més automàtic del que és pensava i si tot funciona be pràcticament no ha de fer res, excepte netejar la piscina.

- El jardiner properament ha d’airejar l’herba, ressembrar, repassar el reg, etc. Normalment es fa ja, però com nosaltres estem tan preocupats per el consol d'aigua ha preguntat que fa.  Li hem dit que esperi a fer-ho passada Setmana Santa. Això vol dir començar a regar i suposem que duran alguns dies no es podrà trepitjar la gespa. Ens avisarà.

- Tama reg: diu que hi ha un problema de instal·lació al reg, que hi ha barrejats a la mateixa fase aspersors circulars grans amb fixes petits, això vol dir, que per regar bé amb els grans s'ha de gastar molta aigual amb els punts de reg petits.  Arreglar això costaria molt, aixecar canonades, etc.  Li hem demanat que ens faci una proposta per escrit abans de la reunió.


- Si algun veí de la comunitat, vol que l’Isidre li arregli la gespa del seu jardí particular, un pati normal (que no te cantonada) li cobraria entre 125-150 euros (airejar l’herba, ressembrar, possar terra, sulfatar,etc), però el detall li consulteu a ell directament.