dimecres, 18 de juliol del 2012

Insuficiencia del equipament piscines

Els de PICVIC han fet una evaluació d'accions necesaries per tenir una piscina en bones condicions, a continuació faig un resum només per informar.  No s'ha pres cap decisió al respecte, per debatir a la propera reunió de veïns.

Els altres conceptes Bomba piscina petita (280 €) i vàlvula antiretorns piscina gran (175 €) ho estudiarem, per això també demano colaboració de algu que entengui del tema.





·         CLORACIÓ SALINA. La piscina gran es clarament insuficient i no pot ni de bon tros generar el clor que una piscina com la que teniu demanda (comptem uns 30/35 usuaris/dia). (nota de pedro: aquesta xifra es un pel alta)

Recomanació: Canvi de l’equip de cloració per un equip capaç de generar 40 gr/hora de clor amb el que garantiríem l’aportació necessària de desinfectant. Amb això aconsseguiriem un aigua de qualitat i ben desinfectada evitant possibles infeccions, especialment als nens i la profileració d’algues com les que ja hem detectat al vas. 

Malauradament fins avui no heu pogut gaudir dels beneficis de la cloració salina degut entre altres a equip inadequat, mal instal·lat, manca de sal i deficientment mantingut.

COST: 2.700 - 3.800 € + IVA (GARANTIA TOTAL) - canviant tot l'equip perque segurament no podem aprofitar el que tenim

·         BOMBA FILTRACIÓ. La bomba de la piscina petita, es poc potent i caldria canviar-la per una de ¾ cv que permeti una neteja eficient del filtre. Actualment no aconseguim traure tota la porqueria perquè no empeny prou.

Preu 280 euros + iva

·         FILTRACIÓ PISCINA GRAN. La bomba de la piscina gran compta amb una vàlvula antiretorn enlloc d’aixeta del mateix diàmetre que el tub que provoca que el pas real d’aigua s’escanyi pendent eficàcia la bomba. Caldria cambiar-la per un diàmetre major i així mantenir el diàmetre net de tub per pas d’aigua sense pèrdua de càrrega.

Preu 170 euros + iva