dijous, 28 de juny del 2012

PISCINES - ESTIU

Primer de tot recordar les normes del bon us del jardi COMUNITARI i el comentari d'en Joan Casals al blog anterior.

Sobre jugar amb pilotes dures o de cuir, no només fa mal a les persones, sino que també trencan les sombrilles i els pals punxen. Fa uns dies a la meva dona li van haver de fer una petita operació quirurgica per treure-li un troç de bruc que s'havia clavat al peu. Imagineu aixo en nens petits. Ara tinc un nen petit i sortia amb por al meu propi jardi perque més d'una vegada van estar a punt de donar-li ben fort, tot i que, ultimament veig més conscienciació.

Jo no vivia aqui quan es va prohibir amb aquest tipus de pilotes, no crec que hagin canviat les circunstancies de fa 10 anys a les d'ara, però ja que alguns no respeten aquesta normativa, demanaria que que com a minim juguin de manera que molestin el minim possible a la resta de veïns i també vull agraïr a aquells fills-pares que ja estan jugant de manera més "tranquila".

Avui un tècnic s'ha mirat la bomba-maquinaria de la piscina petita perque hi ha algo que no va ben, ens pensavem que seria la bomba però és un altra cosa.  No és un tema del PH, sino de la neteja.  Demà o dilluns vindran, també possaran el gleise que falta de la piscina petita.

Ara estem regant 3 cops al dia, 15 minuts. Li comentaré al jardiner que aquest dies amb tanta calor regui 4 cops a la setmana.