dijous, 21 de maig del 2015

arbusts i contador aigua - MAIG 2015 (comunitat 2)

Bon dia,

Ja sabem que alguns propietaris  no estaven d'acord en moltes de les propostes, però es va votar amb tots els veïns en la reunió extraordinària, on només estem portant a terme actuacions que s'han decidit per consens.

1.-
El jardiner s'ha carregat tot el partera del mig, perquè com molt be diu l'escrit estava ple de pulgo i els arbres estaven malalts.
Es que ja era una qüestió de salut no d'estètica.

El jardiner ens va avisar que els arbusts amb nom ESCALLONIA, estaven plens de pulgo, i que per a poder treure el pulgo havia de tirar un producte molt abrasiu anomenat CRONATON, que era molt tòxic i no es podia assegurar que realment matés el pulgo.
A conseqüència els arbres que hi havia al voltant estaven malats dels parasitis que s'havien anat passat durant els anys.
Només s'actuaria sobre els que realment fos necessari i que s'arreglaria la zona amb l'arbreda que quedés.

Ens varem reunir tots els presidents i tots varem decidir que s'havien de podar, tenint present que havien de ser la meitat dels arbres, ja que era perjudicial per tots nosaltres.
Però que tots això s'havia de fer en hores del jardiner, ja que formava part del manteniment del jardí, i que no tingues cap cost adicional.

Es va notificar així al jardiner, i que fes tot el possible per deixar-ho tot correctament.
Per contra ens va dir que per compensar que la zona no quedes malament ni buida que posaria un arbre a conte seu, per l'estalvi que suposaria a la llarga en producte i feina.

Hem volgut passar un comunicat per avisar d'aquest tema i d'altres, però, a part que el jardiner s'ha avançat a fer-ho per qüestions de feina, s'ha avançat un dia abans de que nosaltres passessin el comunicat.

En el moment de fer la poda dels arbres es va adonar que tots els arbusts estaven malament, i ja ho estava fent quant ja ens va arribar la primera noticia, i que es podia fer al respecte, si tots els arbres estan malament, deixar-los tots o deixar-ne un, continuaria havent-hi el mateix problema, i torno a dir que ja no era qüestió d'estètica sinó de salut.

S'havia de fer, el que no contaven que fos tot el parterre.
Ara el jardiner te la feina de deixar-ho el mes presentable possible i es posarà arbre gran per compensar aquest espai.

(Aquest arbres es troben només en autopistes i lloc públics on no importa que hi així pulgo i bacteris.)


2.-
El contador està arreglar!!!! com a mínim des de la setmana següent que varem fer la reunió extraordinària, que ho varem anar a mirar amb en Pedro Contreras.
S'està barrejant la possibilitat de fer-ho amb cubes.
De moment s'estan demanant pressupostos no vol dir que s'acabi fent.
I de moment surt quasi al mateix preu.


Dir-te que jo també soc propietària, i en algunes coses no puc estar d'acord, però si per majoria han decidit fer algunes actuacions, les tinc que respectar.


Espero haver aclarit alguns dubtes.
Atentament,
Yolanda López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada